Красива подача смачної страви – це мистецтво, яке здивує Ваших гостей і залишить величезне враження на них. Саджи ідеально підходять для подачі м'ясних страв. Садж складається з: жароміцної посуду, піали для вугілля і кованої підставки.
Перед ароматом їжі, приготованої на відкритому вогні, просто неможливо встояти! А щоб шашлик, або овочі гриль як можна довше залишалися гарячим, для великої компанії, використовуйте садж. На верхню тарілку викладіть ароматні шматочки готової страви, на нижню – палаючі вугілля з багаття, мангали, або сухе пальне. Піала для вугілля забезпечує розігрів і підтримання тепла жаровні. Піалу радимо прогріти над вугіллям і потім можна класти в неї вугілля з мангалу, вона Таким чином – Ваш пікнік буде тривати значно довше. М'ясо буде залишатися гарячим і ніжним, а настрій – прекрасним. Глиняні вироби можна окремо використовувати в повсякденному приготуванні: для запікання в духовці, для гасіння (можна зберігати в холодильнику). В глиняному посуді м'ясо пропарюється, ставати м'якше і смачніше. Червона глина дуже довго тримає тепло. Під кришкою приготоване блюдо весь вечір залишається теплим.
Садж - відмінний варіант для подарунка, а також вдале доповнення до традиційного шашлику на мангалі.
Щастя і тепла Вашому дому!