221 ₴
Показати оптові ціниДуже оригінально та красиво буде подати гостям м'ясну страву в глиняній сковороді.
ручної роботи, тому розмір може незначно варіюватися.
Кеца — це дуже своєрідний керамічний посуд для запікання. Кількість страв, які можна приготувати в ній, насилу піддається підрахунку. Велика кількість варіантів пов'язана з тим, що кецу можна ставити як у піч, так і в духовку.
У кеці можна смажити м'ясо, птицю, рибу або овочі. Дуже добре в кеці виходять омлети та тушковані страви. Навіть у звичайній сучасній духовці їжа набуває смаку й аромату, немов із сільської печі. Завдяки специфічним властивостям глини, готувати можна практично не додаючи олії та інших жирів, тому страва низькокалорійна та корисна для здоров'я.
Виготовлена в техніці молочного обпалювання. повністю викладена та обмоложена.
Стане чудовим атрибутом і прикрасою вашого повсякденного приготування або незабутнім подарунком на будь-який випадок — новосілля, ювілей або день народження.
Зроблена з екологічних природних матеріалів за старовинними технологіями з урахуванням сучасних досягнень прогресу.
Зробіть подарунок собі або своїм близьким — посуд наповнений любов'ю й теплотою рук, безсумнівно, стане родзинкою будь-якого застілля.
Основні | |
---|---|
Виробник | Керамклуб |
Форма | Кругла |
Матеріал | Глина |
Діаметр | 170 мм |
Колір | Коричневий |
Підходить для миття в посудомийній машині | Ні |
Використання в мікрохвильовій печі | Так |
Зберігання в холодильнику | Так |
Країна виробник | Україна |
Користувальницькі характеристики | |
Тип тарілки | кеці кеца |